Zuidzicht

Over Zuidzicht, topkwaliteit

Hoogkwalitatieve gevels

Hoogkwalitatieve gevels

De dubbele voorgevel in zwart en wit is esthetisch én functioneel. De eerste laag bestaat uit wit architectonisch beton: het moderne equivalent van Carrara-marmer uit Italië – duurzaam, ijzersterk en warmtecapterend. Dit materiaal is volledig aangepast aan de nieuwste vereisten in (akoestische) isolatie en brandwerendheid. De achterliggende glazen gevel wordt uitgevoerd in een neutrale zwarte aluminiumbekleding.

Energiearm en duurzaam

Elke flat haalt het wettelijke E-peil. Hoogwaardige isolatie, goede luchtdichtheid en een slim mechanisch ventilatiesysteem houden de energiefactuur laag. De verdiepingshoge ramen laten op koude winterdagen warmte toe bij lage zonnestand. Dankzij de bufferende eigenschap van de massieve gebouwenschil blijft die warmte lang hangen. Bij hoge zonnestand in de zomer schermen de terrassen het directe zonlicht af: ideaal tegen oververhitting

Hoge afwerkingsgraad

De afwerkingsgraad ligt ultrahoog. De beste leveranciers garanderen perfectie tot in het kleinste hoekje. De vloeren, het sanitair, de keuken, de inrichting van de master bedroom: de drang naar architecturale perfectie trekken we zelfs door naar de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes én de buitenomgeving.

Ademruimte en groen

Ruimte en groen: dat gevoel is nooit ver weg. Ondermeer dankzij de rustige binnentuin. Maar ook door de verlaagde kade aan de kanaalkom. Die creëert als het ware een plein van water. De promenade met zitbanken krijgt dan weer een elegante bomenrij. Het scharnierplein biedt extra ademruimte. En dan is er nog het nieuw aan te leggen Demerpark. Dat brengt de groene long rond Hasselt tot aan je voordeur.