Zuidzicht

Over Zuidzicht, de Blauwe Boulevard

Absolute toplocatie

Wonen aan het water. In de meest begeerde stad van Vlaanderen. Zuidzicht is een absolute toplocatie. Dit is het hart van de Blauwe Boulevard, de nieuwe hippe wijk aan de Hasseltse Kanaalkom. De luxecruise ligt voor anker in de jachthaven. Een zonnige promenade op de kade geeft je een groot Saint-Tropez-gevoel. Een unieke atmosfeer op een handvol minuten wandelen van de Grote Markt én het gezellige, verkeersluwe stadscentrum.

‘Fine Fleur’ van de stadswijken

‘Fine Fleur’ van de stadswijken

De Blauwe Boulevard is de nieuwe ‘fine fleur’ van de Hasseltse stadswijken. Hier, aan het water, vormt zich dé hotspot van Hasselt. Shopping, horeca, rust, groen en recreatie vloeien naadloos in elkaar. De vaart biedt weidse zichten. De promenade nodigt uit tot flaneren. Luxeboetieks, restaurants en terrassen wenken. Zuidzicht is hét kloppende hart van dit nieuwe Hasselt. Een plek waar leefcomfort primeert. Binnen én buiten.

Flats met exclusief karakter

Studio’s, één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, lofts, luxueuze penthouses met eigen private wellness, zwembad of minigolf ... Zuidzicht heeft het allemaal. Voeg flats samen of laat ze inrichten op maat van je persoonlijke leefwensen. Elke flat is hier exclusief. Anders. Onovertroffen. Met één constante: die fantastische locatie met dat grandioze uitzicht.