Zuidzicht

Nieuws

Eind november 2016 werd Zuidzicht IV gelanceerd en sindsdien is er reeds 35% verkocht. Het slotstuk van de Zuidzicht-saga spreekt dan ook opnieuw tot de verbeelding. Voor de huidige bewoners van Zuidzicht is een appartement met panoramisch uitzicht over Hasselt absoluut géén droom meer, maar gelukzalige realiteit. Zuidzicht III is voor 99% uitverkocht, dus Zuidzicht IV biedt u de allerlaatste kans om elke zonsondergang in stijl te beleven. En geef toe, zo'n zicht op de zonsondergang is goud waard, toch?

Zuidzicht 3 al voor 95% verkocht

Het gaat razendsnel voor onze derde Zuidzicht-residentie! In navolging van de vorig jaar volledig uitverkochte Residenties 1 en 2, is Residentie 3 met 95% goed op weg om dezelfde status te bereiken.

Wil je ook stijlvol wonen langs de promenade van Hasselt? Of investeren in vastgoed op een toplocatie? De laatste panden beloven een begeerd goed te worden! We kijken alvast uit naar Zuidzicht Residentie 4, later dit jaar. 

Lees meer

Nu ook Zuidzicht 2 100% verkocht!

Zuidzicht Residentie 2 mag het laatste ‘Te koop’-bordje opbergen: de felbegeerde panden vonden allemaal een koper. Proficiat aan de nieuwe eigenaars van dit stukje Hasselts topvastgoed langs het water!

Hiermee heeft ook Residentie 2 de status ‘100% uitverkocht’ bereikt, net zoals Residentie 1 dat al deed in november. Binnenkort ook wegdromen én wakker worden met zicht op het kanaal? Enkel Zuidzicht Residentie 3 heeft nog enkele panden te koop – wees er snel bij. 

Zuidzicht 1 100% uitverkocht!

Met de verkoop van de laatste handelsruimte werd het enige nog beschikbare vastgoedpareltje van Zuidzicht Residentie 1 officieel veroverd. Alle appartementen en commerciële ruimtes hebben nu een trotse eigenaar gevonden.

Ook de overige residenties naderen de status ‘uitverkocht’ razendsnel. In Zuidzicht Residentie 2 is er nog één appartement te koop: duplexappartement 2B71 kan als allerlaatste het jouwe worden. Zuidzicht Residentie 3 is inmiddels ook reeds voor 75% verkocht.